پیشگفتار:
همگی میدانیم که دستیابی جوامع بشری به حق حاکمیت عمومی و هر آنچه که مفروضات جوامع توسعهیافته و انسانمحور است، منحصراً با افزایش خرد و دانایی و درک متوسط عمومی، که منجر به رفع ناهنجاریها و معضلات رفتاری اکثریت غالب مردم شود، امکانپذیر خواهد بود و راههای دیگر، مسیرهایی کمربندی، تکرارشونده، موقتی و زودگذر خواهد بود که در زمان و فاصلهٔ کوتاهی به نقطهٔ آغازین خود باز خواهند گشت.
لذا هر شخص و مقام و تشکل و رسانهای که از روی درک مسئولیت اجتماعی، در برابر سوءاستفاده کنندگان از معضلات رفتاری جامعه دست به روشنگری بزند، برای رفع آن معضلات رفتاری بکوشد و افکار عمومی را متوجه عواقب و پیامدهای آن کند، گامی در راه افزایش دانایی و در نتیجه دستیابی به جامعهای آرمانی برداشته است. سرعت و بلندی این گامها در قیاس با پیوستگی و تداوم آن اهمیت کمتری دارد.
چنین کوششهای آرمانگرایانه، به ناچار میباید با روشنگری و انتقاد دائمی و خردهگیری از سه جناح گوناگون همراه باشد: حاکمان، مخالفان حاکمان و افکار عمومی. چنانکه یکی از این سه جناح به دلایل مصلحتآمیز از گردونه روشنگری و انتقاد کنار گذاشته شوند و برای جلب توجه، به مدح حاکمان یا مدح مخالفان حاکمان و یا مدح افکار عمومی پرداخته شود؛ چرخهٔ تکرار و تداوم سلطه از کار نمیافتد و به شکلی دیگر به حیات خود ادامه خواهد داد.

خوب حالا که من راضیام😉 و جادی نیز خودش راضیه🤗، پس این وسط هیچ اهمیتی ندارد که شما هم راضی باشید یا نباشید😋. چون وقتی شاهد چیز بدی هستیم، باید عکسالعمل نشون بدیم.
قدم صفر:
جادی زمانهات را خوب بشناس (:

براحتی میتوان گفت که کمتر کسی را میتوان در فضای مجازی یافت که اسم جادی تا امروز به گوشش نرسیده باشد. آخه جادی را شاید بتوان بعنوان یکی از اسطورههای بزرگ، کاردرست و نیک نام اکوسیستم ایران برشمرد. جادی از قدیمیترین فعالان ایرانی در فضای مجازی است. اما با این وجود سعی میکنم از چند زاویه مختلف جادی را به شما بیشتر معرفی نمایم:
درباره جادی: از نگاه خودش
درباره جادی: از نگاه هواداران و شاگردان
درباره جادی: از نگاه دوستان و همکاران
توی اکانت انستاگرام مکتبخانه نوشته بود:
«جادی ازون آدم خوباس، ازون باحالا، ازون آدمهاس که همه دوستش دارن، هیچکس هیچ چیز بدی در موردش نمیگه، ازونا که با خیال راحت میتونی بگی #کی_بهتراز_تو؟ و به هیچکس هم بر نخوره، هیچکس هم نیاد بگه وجهه جادی رو بردید زیر سوال!
جادی بامزس و خوب حرف میزنه، نه کارشناسیش #کامپیوتر و #نرمافزار بوده نه ارشدش، اما کارش تو #لینوکس و #پایتون خیلی درسته، یه جورایی رو دست نداره، درسهای آموزش پایتون مقدماتی و پیشرفتهاش هم همینطور، اونام رو دست ندارن، خلاصه بگم، واقعا باعث افتخار مکتبخونس که با اساتیدی مثل #جادیمیرمیرانی همکاری میکنیم».
جادی تا دلتان بخواهد دوستان خوب و بحال دارد،
درباره جادی: از نگاه استادِ طوفان(بخش ویژه)
جادی: منشور انجمن بدون مرز-یکشنبه ۲۰ مه ۲۰۰۷
انسان تنها و تنها به دلیل زاده شدن، دارای شانی است که باید از سوی جامعه به رسمیت شناخته شود و در صورت وجود تضاد میانشان انسانی و وضعیت، هر انسان به حکم انسان بودن موظف به دفاع ازشان انسانی خویش است. به باور ما امروز جامعه متعفن و کثیف سرمایهداری با دامن زدن به رقابت در تمامی حوزههای زندگی، خیانتی بزرگ نسبت بهشان انسانی و پایه زیست اجتماعی انسان مرتکب میشود. ما باور داریم که وضع موجود، هرچند ساخته دست خود ما، بهترین شکل موجودیت جهان نیست. از دیدگاه ما، هر انسان میتواند با یادآوری حق انتخاب خویش و انتخاب آگاهانه خود، جهانی بهتر بنا کند.
در جامعه بهتر ما، مشارکت جمعی مبتنی بر آگاهی فردی، جای رقابت انسانهای سودطلب را خواهد گرفت. ما روشهای قهرآمیز را راه حل نهایی نمیدانیم چرا که باور داریم اگر فرد فرد انسانها به آگاهی جمعی برسند، استثمارگر سوژهای برای استثمار نخواهد داشت و روشهای خشونت آمیز به بازتولید این روابط در جامعه میانجامد. در جامعه بهتر ما، افراد حق دسترسی برابر به منابع را خواهند داشت. هر انسان به صرف انسان بودن حق حیات، برابری، آزادی و امنیت را خواهد داشت و از هر شکلی از استثمار و تبعیض رها خواهد بود. در این جامعه، هر انسان تا جایی که محدود کننده آزادی دیگر انسانها نباشد، آزاد است.
ما راه رسیدن به جامعه بهتر را افزایش آگاهی فرد فرد اعضای جامعه میدانیم. با افزایش آگاهی، مشارکت انسانها به صورت خودجوش فراهم خواهد شد، که این امر شتاب بخش روند افزایش آگاهی و برافروزنده شعله آگاهی دیگر انسانها خواهد بود.
ما برای این هدف، در زیر نام انجمن بدون مرز گرد هم میآییم. ما در عین به رسمیت شناختن انجمن، از ثبت آن در چارچوبهای محدود کننده فعلی خودداری میکنیم چرا که هرگونه پذیرش ساختارهای قدرت را، مخالف روح خودجوش حرکت جمعی خویش میدانیم. ما انسانی زندگی میکنیم و چارچوبهای ذهنی خود را، محدودیتهای بیرونی نمیپنداریم. ماشان انسانی خود، حق حیات خود، آزادی خود، برابری خود و در نهایت امنیت خود را حق مسلم خویش تصور کرده، حریف را در وضعیتی قرار میدهیم که مجبور به نمایش وجود یا عدم وجود عینی این حقوق در جامعه باشد. اگر به وجود آنها گواهی داد، جامعه به سمت آگاهی و مشارکت حرکت خواهد کرد و اگر این حقوق به رسمیت شناخته نشد، ما محدود کننده آن نبوده، حریف به عریانی ناقض آنها خواهد بود. در آن وضعیت، ما انسانی زیسته و عمل کردهایم و امید داریم که مردم با مشارکتی آگاهانه، پس از مشاهده عریان خشونت، از بازتولید آن دست کشند.
از آنجایی که معتقد بهشان والای انسانی هستیم افراد را نه در چارچوبهای صلب جنسیتی، قومی- نژادی، مذهبی، ملی که به عنوان انسان مینگریم. بنابراین با احترام به جنبشهای ملی (تاسیونالیستی)، زنان (فمینیستی) و ضدتبعیض نژادی به جنبش انسانی معتقدیم.
یعنی حاضرم شرط ببندم یه پول کلفت از بچه های بالا گرفتی این چرتو پرتا رو سرهم کنی و خورد عوام بدی مقاله بسیار پر باری بود ادم صاندیصی 🙂
شرط رو میبازی! اونی که پول گرفته و قرارداد بسته بود که جامعه نرمافزار آزاد رو گمراه کنه تا برای دکتر رسول جلیلی و طرح صیانت حمالی کنه! من نیستم جادی عزیزم.
باور نداری برو اینا رو (+ و + و +) رو ببین تا قشنگ بفهمی جادی کیه! کجا کار میکنه :))
من تو زندگی شخصی باهاش آشنام کاملا مزخرف گفتی از موتوری ها دوری کن راه های بهتری هست که ساندیس بگیری باتوم دستت بگیر برو عقده ات رو خالی کن
حدس میزنم رائفی پور هم دوست داری مثلا مربع تا میزنی میگه نگاه شد مثلث یعنی به اهرام ثلاثه ربطش میدی