تروریسم سایبری:
تروریسم مجازی چندان مجازی نیست
Cyber Terrorism:
Virtual terror is not so virtual

آنچه را که لازم است بدانید این نکته مهم است، که سرمایه بزرگ هر انسانی در زندگی، حیثیت، آبرو و شخصیت اجتماعی او است و هر چیز آنرا به خطر بیندازد، همانند آن است که جان او را به خطر انداخته باشد، بلکه گاه ترور شخصیت از ترور شخص مهمتر محسوب میشود و اینجا است که گاه گناه آن از قتل نفس نیز سنگینتر است.
آری حیثیت و حرمت معنوی مهمترین سرمایه انسان است که اهمیت آن با هیچ چیز با ارزش دیگری برابری نمیکند. زیرا این حیثیت و آبروست که به شخص امکان حضور در نقش اجتماعیاش را میدهد. به همین دلیل وارد شدن خدشه به این بُعد از حیات آدمی بسیاری از ابزارها و فرصتها را از وی میستاند.
فراموش نکنید! خشونت فقط ترور فیزیکی نیست بلکه دروغ پردازی، تحریک احساسات مردمی به طرق مختلف مانند توهین و اهانت، فخر فروشی و اشرافیگری، مأیوس کردن مردم و ترویج ناامیدی هم از موارد زمینههای بروز خشونت کور به شمار میرود. اینگونه خشونتها و فشارهای روانی آنقدر میتواند دردناک و زجر آور باشند، که براحتی قادرند روح و روان یک انسان را کاملا متزلزل کرده و نابود بسازند. در ضمن در قانون چنین آمده است: هر کس به قصد ضرر زدن به دیگران یا تشویش اذهان عمومی اقدام به کند، مجرم محسوب میشود.

ارغوان ایاز
ارغوان روانشناسی بالینی خوانده و اکنون دانشجوی ارشد روان سنجی است. اینگونه پیداست که او علاقه وافری به آزارگرها و اوباشگران فضای مجازی دارد. زیرا همه آنها را به دور خود جمع کرده و بصورت گروهی مشغول فعالیتهای زیر میباشند.
بررسی شواهد و مدارک موجود و تحلیل ارتباطات نزدیک و پوششی(حمایتی و تدافعی) این شخص با محمدرضا حقیری و دانیال بهزادی و … همگی حکایت از آن دارد که این شخص یا سردمدار اصلی «گنگ ۲» میباشد یا یکی از اعضای اصلی و موثر آن است.

