جناب دکتر «عیسی زارعپور»، وزیر وقت ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت آقای رئیسی:
- آیا ایشان واقعا وزیر دولت منتخب مردم است؟ یا وزیر منتخب و سفارش شده گروهک صیانتگر برای قطع اینترنت بینالملل ایران؟!
- آیا او یکی دیگر از خالقین و پدیدآورندگان اصلی طرح اینترنت پاک یا همان اینترانت ملی است؟!
- آیا او هم از دشمنان قسم خورده برای جلوگیری دسترسی مردم به اینترنت جهانی است؟!
- آیا او میتواند یکی دیگر از عوامل اصلی رهاشدگی فضای مجازی ایران و عدم تحقق توسعه بومی شبکه ملی اطلاعات ایران بشمار برود؟
برای کشف حقیقت و پیدا کردن پاسخ این سوالات ما فقط یک راه داریم. باید نگاهی به فعالیتها و سوابق مدیریتی دکتر عیسی زارعپور در گذشته بیندازیم تا ببینیم ایشان درگذشته چه فعالیتهایی و دستاوردهایی داشتهاند و با چه کسانی افتخار همکاری پیدا کردهاند🕵️.
هشداری برای
نمایندگان مجلس، خبرنگاران IT و کلیه ایرانیان عزیز!
محتوای بخش زیر، گر چه در ظاهر با عنوان اصلی این مطلب ارتباطی ندارد!
اما خیلی خیلی مهم هستند! چون در پشتصحنه باهم ارتباط قوی دارند😁
بروز رسانی ۱۶ مرداد ۱۴۰۱
تا دروغ کفن نشود! این وطن، وطن نشود!
هموطن عزیزم، اینجانب تمام سعیام را کردم که فقط حقیقت را مستندنگاری کرده و بازنشر بنمایم. لذا اگر شما در این مطلب با مباحثی روبرو شدید که خلاف واقعیت هستند، تقاضا دارم آنها را در بخش کامنت به من متذکر شوید تا بتوانم مجددا آنها را مورد بازنگری و اصلاح قرار بدم.🙏
** برای دیدن ویدیوها حتما باید فیلترشکن خودتان را روشن کنید (:
کودتای خزنده!
هر آنچه که میبایست از یک کودتای خزنده بدانید
بطور کلی کودتا به سرنگونی ناگهانی یک حکومت گفته میشود. کودتا معمولاً به وسیله یک گروه کوچکی انجام میشود که جایگزین چهرههای بالای قدرت میشوند. کودتا با انقلاب و البته براندازی کاملا متفاوت است. در انقلاب گروه بزرگتری صحنه را میگردانند و از اساس تغییری در نظام سیاسی ایجاد میشود.
ادوارد لاتوک (Luttwak) در کتابش مینویسد: کودتا عبارت است از نفوذ در بخش کوچک، اما مهمی از دستگاه دولت که سپس مورد استفاده قرار میگیرد تا باقی مانده حکومت نیز جایگزین شوند.
در این معنایی که لاتوٍک ارایه میدهد، استفاده از نیروی نظامی یا نیروهای سازمان یافته دیگر ویژگی بارز یک کودتا به شمار نمیروند. از نظر لاتوک هر نوع تصرف دستگاه دولت با استفاده از تاکتیکهای فراقانونی را میتوان کودتا در نظر گرفت
از نظر تاکتیکی، در یک کودتای نظامی، معمولاً کودتاچیان برخی از قسمتهای فعال نظامی را تحت کنترل خود میگیرند، در حالی که باقی مانده نیروهای مسلح یک کشور خنثی باقی میمانند. اما در کودتای خزنده این داستان کمی متفاوت است.
«کودتای خزنده» که در اصل یکی از پیچیدهترین حالات کودتاست، عمدتا مبتنی بر سیاست نفوذ در نهادهای قدرت، از جمله سه قوهٔ مجریه، مقننه و قضاییه و تشدید فضای اختلاف جناحهای حکومتی، پیش بردن پروژههای فعال و پرفشار جنگ روانی و تبلیغی و ترور شخصیت و حتی ترور فیزیکی علیه آنهایی که ممکن است توان مقاومت در برابر کودتا را داشته باشند و نیز استفاده از تاکتیکهای پیچیدهٔ نفوذ از درون با بهرهگیری از جوّ بیتفاوتی مردمی، غفلت حاکمان و نارساییهای اقتصادی همراه است.
در یک «کودتای خزنده» معمولاً کودتاگران به طور معمول با استفاده از قدرت دولت موجود به کنترل اوضاع میپردازند. چنانکه ادوارد لاتوک (Luttwak) در کتابش مینویسد: کودتا عبارت است از نفوذ در بخش کوچک، اما مهمی از دستگاه دولت که سپس مورد استفاده قرار میگیرد تا باقی مانده حکومت نیز جایگزین شوند.
در اصل کودتاگران بعد از نفوذ به بدنه قدرت ضمن افزایش قدرت و تثبیت و تحکیم جایگاههای خود در سلسله مراتب هرم قدرت، در ادامه آهسته و پیوسته شروع میکنند به زیرسازی و ایجاد شرایطی آرمانی و ملزوماتی که برای مقدمه ظهور (سرنگونی حکومت) نیاز دارند را یک به یک فراهم نمایند.
پشتصحنه
طرح اصلاح قانون دیوان عدالت اداری
طرح خیانت
طرح خیانت(صیانت/حمایت/تنظیمگری) یکی از ملزمانت ضروری یک کودتای خزنده است!
هموطنان عزیزم همانطور که خودتان بخوبی مطلع و آگاه هستید مدتی است که طرحی در مجلس و شورایعالی فضای مجازی در جریان میباشد که از آن به «طرح صیانت از فضای مجازی» تعبیر میشود.
این طرح که هماکنون طراحانش آنرا به اسم طرح «نظام تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی» خطاب میکنند، متاسفانه برخلاف تمامی شعارها و تظاهرات عوامپسندانه و ادعاهایی که دارد، به هیچ عنوان بدنبال صیانت یا حمایت از عموم جامعه ایران نیست. حتی این طرح اصلا بدنبال قانونمندسازی و ساماندهی فضای مجازی در جهت مقابله با فساد و سالمسازی آن هم نیست!
این طرح در حقیقت بدنبال پیادهسازی و اعمال یک سیستم پیچیده دیکتاتوری رسانهای در کشور است، که گردش آزاد اطلاعات را هدف گرفته است و میخواهد با یکدستسازی سیاسی، تجمیع مطلق قدرت، نفی نظارت عرصه عمومی، فضای مصونسازی قانون شکنان و باز گذاشتن دست آمران و عاملان در ساختارهای فاسد کشور را تامین، تضمین و فراهم بسازد.
و هماکنون دیگر خودتان شاهد این موضوع هستید که این طرح با آنکه هنوز تصویب نشده و به قانون تبدیل نگردیده است! اما خیلی آهسته و چراغ خاموش برخی از مفاد آن در حال اجرا میباشند.
برخورد کاملا مشکوک
شورای عالی فضای مجازی با
طرح نظام تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی!!!

هموطن آگاه باش
که فتنهای دیگر در راه است!!!
آنچه را که باید از گذشته عیسی زارعپور حتما بدانید!
🥴و به احتمال زیاد از آنها هیچ اطلاعی ندارید🤯
وقتی کودتاچیان با تبلیغات دروغین قصد بزرگنمایی وزیر منتخبشون را داشتند

وقتی بجای آقای رئیسی! از قبل وزیر دولتش انتخاب شده بود😶

علت این درگیری وزیر چه میتواند باشد؟
بنظر شما چرا باید دکتر عیسی زارعپور پیش از آنکه بخواهد جلسه رای اعتمادش در مجلس برگزار شود، الخصوص با توجه به اینکه جایگاه و سمت قبلی ایشان هیچگونه ارتباطی با مباحث و مشکلات فضای مجازی هم ندارد، ایشان میباید خودش را درگیر مباحث و موضوعات طرح صیانت کرده باشد؟
آیا این وزیر! فقط وزیر شده که طرح صیانت را پیش ببرد؟


خب فکر میکنم شما هم مثل من دیگه راحت دارید درک میکنید که چگونه آن همه اسناد محرمانه هستهای کشور با نیسان آبی و شاید کامیون از مرزهای کشور خارج شده و بدست اسرائیل رسیده است.
👆انتصابات مشکوک 👇
سوابق اجرایی مهدی صرامی!
کسی که ادعا شده ۱۵ سال سابقه فعالیتهای اجرایی دارد! البته بجز همین ۱۰ سال اخیر🥴:
البته لازم به ذکر است که جناب مهدی صرامی در سال ۹۹ بعنوان یکی از 17 عضو اصلی شورای مرکزی جبهه پایداری انتخاب شدند!. گویا برخی از خبرگزاریها ظاهرا به اشتباه ایشان را بعنوان جانشین سابق معاون فرهنگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و مدیرعامل مجمع فعالان فضای مجازی انقلاب اسلامی معرفی کردند.
در صورتی که ایشان تا آنجایی که من تحقیق کردم، اصلا عضو نیروی رسمی سپاه پاسداران نبوده و نیستند! به همین خاطر او در گذشته نمیتوانسته جانشین معاون فرهنگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی باشد. در اصل ایشان در سال ۱۳۹۴ معاون فضای مجازی قرارگاه خاتمالاوصیاء بودند که امروز از آن به عنوان بنیاد فرهنگی خاتم الأوصیاء یا «جبههٔ[مردمی] فرهنگی انقلاب اسلامی» نام برده میشود.

طبق پیگیریهای صورت گرفته این مجموعه تنها وابستگی که به سازمان سپاه دارد گرفتن بودجه برای اجرای طرحهای مثلا فرهنگی کاملا شکسته خورده و از این دست موارد است. درضمن گروهک جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی که منتسب به روحالله مومننسب است، نیز دقیقا همین داستان را دارد یا بهتر است بگویم که اصلا بخشی از همین داستان است😉.

- در سال ۱۳۹۰ عیسی زارعپور ظاهرا برای ادامه تحصیل استعفا میدهد! و این استعفا مسلما هیچ ارتباطی با جدایی جبهه پایداری از دولت احمدینژاد اصلا نداشته است🤔.
- معاون او مهدی صرامی، ابتدا جانشین عیسی زارعپور میشود، ولی اون نیز بعد از ۱۰ روز تازه یادش میافتد که باید ادامه تحصیل بدهد!. به همین خاطر کنار میکشد.
- در سال ۱۳۹۱ مهدی صرامی و روحالله مومن نسب، اقدام به یک حرکت آتش به اختیاری از نوع خودجوش و جهادی میزنند. البته طبق معمول از نوع غیرقانونی!! که این حرکت جهادی با اعتراض فعالین واقعی فضای مجازی روبهرو میشود، که در نهایت باعث اخراج استاد سوپر انقلابی و کارشناس ارشد فجازی یعنی جناب مومننسب از ارشاد میگردد🙏😁.
- بعد از آن گویا استاد ابتدا به جمع موسسه سراج(سند😏) میپیوندد و هنگامی که در میان اعضای انقلابی آن مجموعه کمی شناخته میشوند، تصمیم میگیرند که جریان گروهک جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی را ایجاد کرده و جریان خودش را به راه بیندازد و مهدی صرامی نیز مجمع فعالان فضای مجازی فرا را ثبت کرده و از عنوانش برای بزرگنمایی خودش استفاده کرد.



خالقین متوهم اینترنت پاک یا اینترنت ملی
با بررسی کلی از مدارک و شواهدی که در اینترنت موجود است و بازخوانی خبرهای ۱۵ سال گذشته که موضوع اصلی آن حول شبکه ملی اطلاعات است، میتوان براحتی نتیجه گرفت که به احتمال ۹۹٪ ایده پردازان اصلی و خالقان متوهم طرح «اینترنت پاک» یا «اینترانت ملی» دقیقا زیر سر این چند نفر میباشد: دکتر رضا تقیپور انوری، مهندس عیسی زارعپور و معاونش مهدی صرامی و البته کارشناس ارشد فضای کره شمالی اسلامی جناب استاد روحالله مومننسب.




این افراد حداقل طی سالهای ۱۳۸۵ الی ۱۳۹۰ با سوءاستفاده از جایگاه و مسوولیتهای خود و با راه انداختن یکسری پروژه فرمالیته و عوامفریبانه! چون شبکه ملی فرهنگ! به حیف و میل بیتالمال و رانتسازی برای دوستان پرداختند. با اجرای فیلترینگ بیضابطه و افراطی و کاملا سلیقهای رسما باعث و بانی عدم هرگونه توسعه پلتفرمهای اجتماعی بومی در ایران شدند.
برای اینکه کسی جرات نکند دستاوردهای بلاتکلیف متوهمانهشان را زیر سوال ببرد! با موج سواری بروی حوادث و اتفاقات ۸۸ به بعد، چهره خودشان را پشت ژستهای سوپر انقلابی و دلسوز نظام و کارشناس شبکه ملی اطلاعات قایم ساختند و با سر دادن آی دشمن! ای نفوذ! ای صهیونیست! تا میتوانستند اقدام به عوامفریبی و تحریک مردم کردند و با راه انداختن جنگهای زرگری و جناحی و این قبیل کارها خبیثانه بین مسئولین و مدیران فنی و تخصصی کشور اختلافافکنی کردند و چوب لای چرخشان گذاشتند.
{ویرایش و درج شود}
برخی خبرهای مرتبط با اینترنت پاک/ملی:
- اینترنت ملی با نام تازه
- اینترنت پاک چیست؟؟
- اینترنت ملی به بنبست رسید
- اینترانت برای همه، اینترنت برای بعضیها
- رضا تقیپور: ایران آغازگر استفاده از اینترنت پاک
- رضا تقیپور: از اینترنت پاک تا اینترنت ملی
- رضا تقیپور: اینترنت فعلی اومانیستی و لیبرالیستی است.
هشدار آخر

تقریبا این چارت را پنج ماه پیش در توییترم منتشر کردم و هماکنون شاهد آن هستیم که یکایک اجزای آن دارد بر همگان محرز و مشخص میشود. امیدوارم سربازان گمنام امام زمان(عج) هرچه سریعتر قبل از اینکه خیلی بخواهد دیر شود، بتوانند جلوی پیشرفت این کودتاچیان را بگیرند.
چند ویدیو ویژه نیز برای این بزرگواران در این بخش مدنظر داشتم که متاسفانه بخاطر مبتلا به کرونا فرصت لازم را برای تکمیلشان پیدا نکردم. انشالله سرفرصت منتشرشان خواهم کرد.