این سند بصورت موقت منتشر شده و محتوای آن به مرور تکمیل میگردد.
مقدمه:
در ایران و در بحث سیاستگذاری و مدیریت کلان معضلات و مشکلات فرهنگی کشور و در میان اکثر مدیران و مسئولان کشوری، متاسفانه یک شیوه، راهکار یا روش بسیار کثیف و خبیثانهای رواج پیدا کرده است، بسیار عجیب! که این شیوه را من بدین صورت تعریفش میکنم:
بعضی از معضلات و مشکلات فرهنگی رو اگر بخواهی جلوی آن را بگیرید! ضمن آنکه بسیار از شما انرژی میبرند! تازه کلی هم دردسرساز و هزینهساز نیز هستند. به همین خاطر بهتر است که این مشکلات را در همان مسیری که مشکل دارد حرکت میکند، هُلشون داد بطوری که آنقدر دور برداشته و سرعت بگیرند که با بیشترین سرعت ممکن، مستقیم بخورند به دیوار تا بوی تعفن و گندش در بیاد. آنگاه که بوی تعفن و گندش در آمد و همهجا پخش شد و توانست توجه همگان را به خودش جلب کند! دیگر میتوانید خیلی راحت و ساده با یک قانون(ماده، تبصره، مصوبه) مثل فیلتر کردن! جهادی طور سریع جلوی آن معضل را بگیرید.
اما در این فاصله زمانی یعنی از هل دادن تا برخورد به دیوار! برای شما این فرصت محیا میشود که به بهانه وجود همین مشکلات و معضلات در جامعه، به خودتان ژست دلواپسی بگیرید و از این بهانهها کمال بهرهبرداری را در جهت پیشبرد اهداف و مقاصد شخصی، سیاسی و جناحی خودتان ببرید. برای مثال ردیف بودجهها تعریف کنید! رانتهای مختلفی ایجاد کرده و پستهای مهم و سازمانی را در بین دوستان و آشنایان قسمت کنید.
تبصره: نکتهای بسیار مهمی که این وسط وجود دارد این است که طی این بازه زمانی، اگر هر دلسوز واقعی که میخواست برای حل این معضلات و مشکلات قدمی بردارد! شما میبایست سریع قلم پایش را بشکنید تا او نتواند در برنامههای آتی شما خلل و اختلالی ایجاد نماید.

هدف این گزارش:
متاسفانه شواهد بسیاری در دست دارم که همگی نشان از این دارند که اکثریت مدیران و سیاستگذاران کلان فضای مجازی کشور، خواسته یا مثلا ناخواسته طی این ۱۰ سال گذشته اخیر، بطور عجیبی و البته به کرات از همین روش برای مقابله با مشکلات و معضلات مرتبط با حوزه فضای مجازی بهره جستهاند.
{لینک گزارشهای منتشر نشده، بعد از انتشار اینجا قرار بگیرند.}
حال در این گزارش قصد دارم، به یکی از همان سوژههایی که هماکنون بعضیها مشغول هلدادن آن هستند بپردازم و با مطالبهگری و پرسشگری از مسئولین مربوطه بتوانم این روش فاجعهساز که به تعبیر رهبری باعث ول شدن فضای مجازی ایران شده است را بصورت مکتوب مستند ساخته و بدین ترتیب بجای خائنین اصلی، اینجانب بتوانم در دادگاه عدالت جمهوری اسلامی[مثل این مورد] مجددا حضور پیدا کرده و به اتهام عناوین زیبا و مختلف محاکمه و محکوم شوم.
موضوع این گزارش:
سوال اصلی این گزارش بدین شرح است:
«چرا و به چه علت درگاههای پرداخت ریالی سایتهای قمار! توسط معاونت امور فضای مجازی دادستانی کل کشور و کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه مسدود نمیشوند؟! تا جلوی گرایش و آلوده شدن هر چه بیشتر جوانان این کشور را به عارضه کثیف و زشت قمار آنلاین را بگیرند؟»
هدفم از مطرح کردن این سوال این است که ما مردم عادی نیز بتوانیم متوجه شویم که واقعا چرا و به چه علت درگاههای پرداخت سایتهای قماری که دارند از آنها براحتی برای پولشویی و انتقال پولهای کثیف در داخل کشور بهره میجویند! توسط معاونت امور فضای مجازی دادستانی کل کشور و کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه مسدود نمیشوند؟!
جهت درک بهتر شما از اهمیت این سوال و همچنین شفافسازی هر چه بیشتر این موضوع، بهتر است این نکته را ابتدا خدمت شما متذکر شوم؛ که ضابطین قضایی و رصدگران ذیل این معاونت دادستانی کل کشور! پس از آنکه موفق به رصد و شناسایی حسابهای بانکی پشت درگاههای پرداخت سایتهای قمار میشوند، بعد از ارسال چند هشدار به صاحب حساب، تنها اقدام سلبی و بازدارندهای که انجام میدهند، مسدودسازی حسابهای بانکی و تشکیل پرونده قضایی برای اوست. حسابهایی که بخوبی میدانند ۱۰۰ درصد آنها حسابهای اجارهای هستند:
حسابهای اجارهای!
ممکن است برای شما هم اتفاق افتاده باشد که با تیترهایی همچون کار اینترنتی در منزل با درآمد بالا و بدون هیچ تخصصی روبهرو شده باشید، لذا بهتر است بدانید افرادی که از این تیتر استفاده مینماید، طعمههایشان را از میان افرادی که به دنبال درآمد بالا که اغلب سواد و تخصص کافی ندارند انتخاب میکنند. این دسته از کلاهبرداران از شما میخواهند یک حساب بانکی جدید ایجاد نموده و اطلاعات حساب خود را در اختیارشان قرار دهید و شما نیز با توجه به اینکه موجودی حساب صفر است خیال میکنید که هیچ خطری با انجام این کار شما را تهدید نخواهد کرد.
متاسفانه پول حاصل از اعمال خلاف مانند قاچاق مواد مخدر، پولشویی، انجام فعالیتهای تروریستی، قمار، فیشینگ، قاچاق کالا و سایر روشهای سرقت اموال از اینترنت است که پیگرد قانونی به همراه دارد و نمیتوان از اینچنین پولها به صورت عادی استفاده نمود زیرا هر زمان که شناسایی شود بلوکه میگردد.
بنابراین آن فرد بعد از پولشویی برای این که شناسایی نشود پول را به حساب یک قربانی واریز میکند که این فرد قربانی همان افرادی هستند که به دلیل نداشتن اطلاعات کافی در این زمینه، کارت بانکی خود را در اختیار این کلاهبرداران قرار میدهند. در نهایت پس از شکایت، فرد قربانی باید در قبال این عمل پاسخگو باشد، زیرا تمام نقل و انتقالات پول از طریق حساب این فرد صورت گرفته است.
پس حساب اجارهای یعنی سوءاستفاده از حسابهای بانکی افراد دیگر، با رضایت خودشان. حساب اجارهای یکی از روشهای پولشویی و پاکسازی ردپای منابع مالی حاصل از فعالیتهای مجرمانه و غیرقانونی در کانال حسابهای بانکی است.
کلاهبرداریهای اینترنتی به چه شکل است؟
در گذشته نه چندان دور کلاهبردارها، قربانیان خود را به روشهای مختلفی به یک صفحهٔ اینترنت بانک جعلی هدایت میکردند و قربانی هم با وارد کردن اطلاعات ورودی خود (نام کاربری و رمز عبور) عملا اختیار حسابش را به دست کلاهبردارهای پشت صفحهٔ جعلی بانک (Phishing) میسپارد. اما پس از فراگیر شدن اجباری رمز دوم پویا روی کارتهای بانکی و با فراگیرتر شدن استفاده از سامانهٔ اینترنت بانکها در بین کاربران ایرانی، برخی از کلاهبردارها به جای استفاده از روش تلهگذاری (Phishing) روی درگاههای تقلبی و سرقت اطلاعات کارت مشتریان، به سراغ اینترنت بانک کاربران و حسابهای اجارهای رفتهاند.
در این روش بطور خلاصه کلاهبردار با اجارهٔ یک حساب بانکی (به صورت غیرقانونی) و متصل کردن آن به شبکه الکترونیکی پرداخت کشور (شاپرک)، اقدام به پولشویی سریع و مکانیزه میکنند. برای مثال در سایتهای قمار، کلاهبردار ابتدا پول حاصل از قمار را از طریق یک درگاه پذیرنده آنلاین(PSPها، پرداخت یارها، پرداخت سازها) دریافت میکند و آنرا به یکی از حسابهای اجارهای واریز میکند. در نهایت موجودی آن حساب اجارهای متصل به سایت قمار را بطور مکانیزه به یکسری دیگر از حسابها واسطهای و اجارهای منتقل میکند تا اینگونه این پولهای کثیف به سادگی قابل رهگیری نباشند. در آخر سر نیز از طریق یک کارت متصل به یکی از همین حسابهای اجارهای و درگاههای خرید اینترنتی، آن پول کثیف و غیرقانونی را به ارز دیجیتال یا سایر کالاهایی که ردیابی آنها بسیار دشوار باشد تبدیل میکند.
به همین دلیل کلاهبردارهایی که سایتهای قمار و یا شرطبندی را میگردانند، همواره به دنبال اجاره کارت، شماره حساب بانکی و درگاه بانکی از شهروندان هستند تا بتوانند اعمال خلاف و مجرمانه خود را از این طریق پیش ببرند و از دست قانون فرار کنند.
لذا این مجرمان حرفهای در جامعه به دنبال افراد کم درآمد هستند تا با پرداخت مبلغی به صورت ماهانه به این افراد، تمام اطلاعات آنها را در دست بگیرند و برای توسعه سایتهای شرطبندی خود به عنوان مباشرت در جرم است و مطابق با قانون مجازات اسلامی ایران با این افراد برخورد میشود.
چطور جلوی این پدیده شوم رو باید گرفت؟!
برای اینکه بتوان جلوی رشد و گسترش این پدیده شوم رو گرفت، در دنیا راهکارهای متعددی به وجود آمده که پرداختند به آنها واقعا از حوصله این مطلب خارج است. اما اگر علاقه دارید بدانید در کشورهای غربی متخاصم غرق شده در لیبرالیسم و فلان و بهمان… نسبت به این پدیده شوم چگونه عمل کردند که وضعیتشان مثل ایران نشده است، پیشنهاد میکنم کمی بنشنید پای صحبتهای محمد جرجندی در این ویدیوها(جرجندی لینکهاشون برسون دادا) تا بتوانید اطلاعات بیشتری در این زمینه بدست بیاورید.
خب! ویدیو بالاحال اگر ضابطین تا اینگونه جلوی وقوع این اتفاقات و فجایع را نمیگیرند؟!

جهت درک بهتر شما از اهمیت این سوال و همچنین شفافسازی هر چه بیشتر این موضوع، در ویدیو زیر همین سوال را به همراه توضیحات پایه و مرتبط با این موضوع را برای جناب مهندس مهدی امیری، معاون مدیرکل نظارت و پیگیری امور فضای مجازی دادستانی کل کشور مطرح ساختم.
در ویدیو زیر همین سوال را به همراه توضیحات پایه و مرتبط با این موضوع را برای جناب مهندس مهدی امیری، معاون مدیرکل نظارت و پیگیری امور فضای مجازی دادستانی کل کشور مطرح ساختم.
لذا به شما نیز پیشنهاد میکنم که حتما ابتدا این ویدیو را با دقت کافی مشاهده کنید تا بتوانید بخوبی از این مباحث مطلع شوید:
چه پاسخهایی به پرسش و مطالبه این گزارش داده شد؟
در مرحله بعد میخواهم این سوال را در ویراستی مطرح سازم! پس منتظر باشید که داستان ادامه دارد…
مستندات گزارش:

تاریخ تهیه گزارش: ۱۴۰۱/۰۴/۱۳
بازه زمانی دادههای مورد استفاده برای تهیه گزارش: ۱۴۰۱/۰۱/۰۱ لغایت ۱۴۰۱/۰۴/۱۰
خاستگاه تهیه گزارش: درخواست معاونت محترم امور فضای مجازی دادستانی کل کشور
مخاطب/مخاطبین گزارش: معاونت محترم امور فضای مجازی دادستانی کل کشور
طبقهبندی: قبلا محرمانه بوده! بعد از هک شدن در کف اینترنت در دسترس همه است
تاریخ تهیه گزارش: ۱۴۰۱/۰۴/۱۳
بازه زمانی دادههای مورد استفاده برای تهیه گزارش: ۱۴۰۱/۰۱/۰۱ لغایت ۱۴۰۱/۰۴/۱۰
خاستگاه تهیه گزارش: درخواست معاونت محترم امور فضای مجازی دادستانی کل کشور
مخاطب/مخاطبین گزارش: معاونت محترم امور فضای مجازی دادستانی کل کشور
طبقهبندی: قبلا محرمانه بوده! بعد از هک شدن در کف اینترنت در دسترس همه است

👇👇👇👇👇
